Producten voor in bergbaron gerookt (10)

Jambonneau - Lokale Conserven

Jambonneau - Lokale Conserven

Vers serveren, met een bijgerecht van groenten of in een salade naar keuze: rucola, mesclun, eikenblad…
Fata Morgana Bier - Ambachtelijke Bierproductie

Fata Morgana Bier - Ambachtelijke Bierproductie

Alcoholpercentage 3,5%. "Visueel: een lichte blonde kleur en fijne schuimkraag. In de neus: mooie fruitige aroma's met tonen van citrus, ananas en tropisch fruit! Bij de proeverij in de mond is deze licht, zeer fruitig maar met een vrij droge indruk. Een zeer kenmerkend criterium voor het type 'Session IPA'! De smaken zijn vergelijkbaar met de eerder geïdentificeerde fruitige geuren, gericht op ananas en tropisch fruit. Ik zal deze mooie dosis hop die goed doet niet vergeten! Een mooie eerste stap naar deze nieuwe brouwerij uit Alsace!" Overigens, als je het nog niet wist, een 'Session IPA' is een vrij lichte bier in alcohol dat de nadruk legt op de bittere kant die door de hop wordt vrijgegeven! Dank aan Beer Myself voor zijn deskundige mening, met een mooie score van 4,3/5 voor onze Fata Morgana.
Wild zwijn

Wild zwijn

Traditionele Wildzwijn Terrine in 90g Jean Brunet
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallijne robe. Aroma's van citrus, witvlezige vruchten (peer) en steenvruchten (wijnperzik), witte bloemen (meidoorn). Bloemig en fruitig, de mond is rond en sappig met een levendige afdronk.
Beaujolais-dorpen

Beaujolais-dorpen

Traditionele Beaujolais-methode: Semicarbonische maceratie. De wijn rust in roestvrijstalen tanks om de knapperigheid van het typische Beaujolais-fruit te behouden. PROEFNOTITIES Intense en diepe robijnrode kleur met glanzende reflecties. Expressief, de neus biedt kruidige, geroosterde en vanilleachtige aroma's samen met fruitige toetsen van braam en zure kers. De aanzet in de mond is vol harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat
Amandel - Smaken

Amandel - Smaken

Amandel - Smaken
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Framboos - RODE VRUCHTEN

Framboos - RODE VRUCHTEN

Ingrediënten en allergenen: Framboos, suiker, citroensap, gelatine: appelpectines. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 985/232 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 55 g Waarvan suikers 54 g Eiwitten 0.9 g Zout 0.01 g Frambozenjam is een heerlijke fruitjam die de essentie van rijpe en sappige frambozen vastlegt. Deze levendige en smaakvolle jam viert de zoete en lichtzure kenmerken van deze heerlijke bessen. Gewicht: 335g SKU: 3 455 149 000 294
Montagny

Montagny

Bleekgoud met groen-zilveren reflecties. Bloemige noten (acacia, lelietje-van-dalen) en fruitige noten (peer, witte perzik, verse druiven). Vers en rijk, de mond is mineraal met een zeer mooie afdronk.
Mondano Barrel Gin - Mondano Barrel Gin

Mondano Barrel Gin - Mondano Barrel Gin

Gin Mondano Barrel is een gin geproduceerd in Italië door PEDRO FERREIRA. Aan het oog lijkt het lichtgoudkleurig. Het boeket van aroma's suggereert houtachtige noten die in balans worden gebracht door scherpe hints van roze peper. Op de tong is het rijk en zacht; de smaak is complex en beslist aanhoudend met een zoete nasmaak van vijgen. Inhoud: 70cl - 40%vol